A AirsoftÚjonc wikiből
A lap korábbi változatát látod, amilyen Csokáv (vitalap | szerkesztései) 2021. május 4., 08:41-kor történt szerkesztése után volt.

Üdvözlünk az AirSoftÚjonc oldalán!

Szeretettel köszöntünk honlapunkon, amely azért jött létre, hogy segítse az airsofttal megismerkedni (vagy abban jobban elmélyülni) kívánó érdeklődőket abban, hogy egy helyen, gyűjtve és rendezetten utána tudjanak olvasni e sportnak és megannyi vonatkozásának illetve kapcsolódó tudnivalóinak anélkül, hogy az információkat tucatnyi különböző forrásból kelljen önállóan felkutatniuk.

Honlapunkat elsősorban - de nem kizárólag - kezdőknek, az airsofttal ismerkedőknek szánjuk, tehát alapvetően ismeretterjesztő célú. Szerkesztői olyan régi játékosok, akik rendelkeznek azzal a kellő háttérrel, amelyre alapozva tapasztalataikat meg merik és kívánják is osztani a leendő airsoft generációval.

Miért akarunk segíteni? Mert hiszünk abban, hogy jobb, ha felkészülten vágsz bele ebbe a sportba, és véleményünk szerint ez a fajta segítségnyújtás nem pusztán ingyen van, hanem akár komoly problémák megelőzésében is jó szolgálatot tehet, hiszen ebben a sportágban is a BIZTONSÁG a legfontosabb - ezt pedig nem lehet elégszer és elég helyen ismételni. Szeretnénk, ha tanácsaink révén olyanok számára is sikerülne izgalmassá és elérhető közelségűvé tenni ezt a sportot, akik korábban - mondjuk hiányos ismereteik miatt - inkább tartottak a kipróbálásától.

Hasznos böngészést és eredményes, élményekben gazdag játékot kívánunk!

Az ASU törzsgárda (Loopio, Batmause, Csokáv)

Ha először jársz itt, kezdd a bal oldali menüt végigböngészni, ha visszatérő vendég vagy, akkor érdemes a ezen az oldalon kezdeni, hogy lásd a friss cikkeinket.